Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Ferguson: ''Az daha Kanada'ya göç edecektim'' Cuma Şub. 05, 2010 2:14 pm | |
| Manchester United tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Sir Alex Ferguson, gençliğine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Press Association Sport'a konuşan Ferguson, ''St Johnstone forması giyerken yüzüme ağır bir darbe aldım. Burnum ve elmacık kemiğim kırılmıştı. Aylarca forma giyemedikten sonra, rezerv takımla maçlara çıkmaya başladım. Çıktığım ilk üç maçta 8-1, 7-0 ve 9-2'lik skorlarla kaybettik. O maçlardan sonra futbolu bırakmayı düşündüm. Kanada'ya göç etmek için başvuru formu bile almıştım!'' dedi. Glasgow Rangers ile oynanan bir maçta yaptığı hat-trickte annesinin payı olduğunu söyleyen Ferguson, ''Kardeşimin kız arkadaşı teknik direktörü arayarak grip olduğumu söyledi. Bende antrenman yerine arkadaşlarımla eğlenmeye gittim. Eve geldiğimde annem antrenörün evi aradığını, onu geri aramam gerektiğini söyledi. Onu aradığımda beni arkadaşlarımla birlikte gördüğünü, yarın Rangers maçında sahada olacağımı söyledi. Ertesi gün sahaya çıktım ve Ibrox Park'ta hat-trick yapan il futbolcu oldum. O günden sonra futboldan ayrılmayı bir an bile düşünmedim'' dedi. 68 yaşındaki Sir Alex Ferguson, 1957'den 1974 yılına kadar İskoçya'nın çeşitli takımlarında forma giymişti. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|