hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum
 
AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

 

 Venedik Usulü Yengeç (Pavurya)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen


Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Yaş : 34
Mesajlar : 14824
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Venedik Usulü Yengeç (Pavurya) 2duy3hj

Venedik Usulü Yengeç (Pavurya) Empty
MesajKonu: Venedik Usulü Yengeç (Pavurya)   Venedik Usulü Yengeç (Pavurya) EmptyÇarş. Şub. 10, 2010 8:32 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


Gerekli süre: 1 saat
Malzeme:
4 adet yengeç (pavurya)
4 çorba kaşığı zeytinyağı (ya da ayçiçeği veya mısırözü yağr)
1 limonun suyu
1 demet maydanoz
Karabiber
Tuz
Hazırlanması:
Yengeçleri iyice temizledikten sonra yıkayın ve tuzlu suda 30 dakika
kadar haşlayın. Sudan çıkarıp bacaklarını koparın .. Makasla karnından
bir kapak açıp önce yumurtalarını sonra biraz da etini çıkarın. Havanda
bacaklarını zeytinyağıyla döverek buna yengec in etini ilave edin ve
karıştırın. Yumurtalarını; geri kalan zeytinyağı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] limon suyu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ince kıyilmış maydanoz ve toz karabiberle birlikte katıp tekrar karıştırın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yengeç kabuklarına doldurun. Sevris yapmadan önce 1 saat kadar serin bir yerde dinlendirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Venedik Usulü Yengeç (Pavurya)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
hukuk.forum.st :: Kadınca/Aşk/Romantizm/Şiir :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: